Om Anas og Ahmed
Anas og Ahmed Amin er vokset op i Gellerup parken i Aarhus og blev som helt unge uddannet kokke.
Begge brødre er oprindeligt trænet i fransk gastronomi, men har en stor kærlighed til de mellemøstlige gadekøkkener og den nye nordiske madkultur. Ahmed har herudover blandt andet arbejdet hos det anerkendte Svinkløv Badehotel, hotel Frederiksminde, Molskroen og ligeledes været hos det svenske Michelin stjerne belønnet restaurant Matbaren, mens Anas blev færdig udlært hos Svinkløv Badehotel, hvor han derefter samlede erfaring ved at prøve kræfterne af som souschef på Samsø, samtidig med at han også har deltaget i flere konkurrencer med stor succes.
I 2017 åbnede de unge kokke deres eget sted - De Fyrretyve Røvere på Frederiksbjerg: et lokalt gadekøkken med pita og kumpir med en tilgang til maden, stærkt inspireret af mellemøstens gadekøkkener.
Pitastedet på Frederiksbjerg har vundet Byens Bedste Takeaway to år i træk.
I 2020 åbner brødrene et nyt sted på Louisevej i Brabrand - få hundrede meter fra det område, hvor de voksede op.
Det nye madsted får navnet De Fyrretyve Røvere - Pizza. Brødrene har stor kærlighed til støvlelandets populære spise og har længe gået med ønsket om at lave deres helt egen udgave med kant og personlighed. På velkendt røvermanér bliver der tale om en overraskende nyfortolkning som modspil til de traditionelle pizzaer, man finder på næsten hvert gadehjørne.
brødrenes eventyr har resulteret i endnu et "pizza" spot på Frederiksbjerg torv, ikke langt fra hvor de oprindeligt startede, og endnu et "pita" spot på trøjborg.