Om Anas og Ahmed

Anas og Ahmed Amin er vokset op i Gellerup i Aarhus og blev som helt unge uddannet kokke.

Begge brødre er oprindeligt trænet i fransk gastronomi, men har en stor kærlighed til de mellemøstlige gadekøkkener og den nye nordiske madkultur. Ahmed har herudover blandt andet arbejdet hos det anerkendte Svinkløv Badehotel, Patrice i Åbyhøj, Molskroen, mens Anas også har været på Svinkløv Badehotel og har deltaget i flere konkurrencer.

I 2017 åbnede de unge kokke deres eget sted - De Fyrretyve Røvere på Frederiksbjerg: et lokalt gadekøkken med pita og kumpir med en tilgang til maden, stærkt inspireret af eksotiske madtraditioner fra blandt andet mellemøstens gadekøkkener.

Pitastedet på Frederiksbjerg har vundet Byens Bedste Takeaway to år i træk.

I 2020 flytter Røverne pitastedet til nye lokaler lige ved Frederiksbjerg Torv. Herudover åbner brødrene et nyt sted på Louisevej i Brabrand - få hundrede meter fra det område, hvor de voksede op.

Det nye madsted får navnet De Fyrretyve Røvere - Pizza. Brødrene har stor kærlighed til støvlelandets populære spise og har længe gået med ønsket om at lave deres helt egen udgave med kant og personlighed. På velkendt røvermanér bliver der tale om en overraskende nyfortolkning som modspil til de traditionelle pizzaer, man finder på næsten hvert gadehjørne.